Alles over De Haan

Even kennismaken met huisartsenpraktijk De Haan

Ons team

Uw zorg, onze samenwerking! Het werken als uw huisarts is een teamaangelegenheid. Maak kennis met ons team.

T.J. De Haan

FUNCTIE: HUISARTS 
AANWEZIG: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
BIG registratie nr: 49044334001

Ton de Haan heeft zijn geneeskunde opleiding gedaan aan het AMC in Amsterdam van 1986 tot 1994. In 1999 heeft hij de huisartsopleiding van het VUMC afgerond, waarna hij in 2002 de huisartsenpraktijk van Dr. Fieren heeft overgenomen.

Na eerst 2 jaar op het terrein van Dr. Siriram in een portacabin praktijk gehouden te hebben, is hij in 2005 de samenwerking aan gegaan met Dr. van der Duin en Dr. Onderstal in de eerste HOED van Wageningen op de Geertjesweg. In maart 2012 is hij met verschillende collega's, apotheek Ten Hoopen en Fytalis verhuisd naar het Medisch Centrum Kortenoord.
Ton is een actief mountainbiker en gaat graag op zoek naar uitdagende en bijzondere fietsplekken.

M.Van der Poel

FUNCTIE: HUISARTS
AANWEZIG: vrijdag
BIG registratie nr: 39023291001

Marijke van der Poel werkt sinds 2016 als waarnemend huisarts bij onze praktijk.

Jeannette Visser

FUNCTIE: ASSISTENTE AANWEZIG: maandag en donderdag

Jeannette Visser is medisch assistente geweest op endoscopie-afdeling maag-darm-en leverziekten en functie-afdeling cardiologie in twee Rotterdamse ziekenhuizen.

Vervolgens heeft zij als doktersassistente in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt, sinds 2006 werkt zij in onze praktijk.

Cindy Peerenboom

FUNCTIE: ASSISTENTE AANWEZIG: maandag en dinsdag

Ik zal me even voorstellen, ik ben Cindy Peerenboom, getrouwd en heb 2 kinderen.

Sinds februari 2010 werk ik als doktersassistente bij dokter de Haan.

Ik ben begonnen met werken in Gelre ziekenhuizen, locatie Het Spittaal, in Zutphen, waar ik bijna 8 jaar hebt gewerkt op verschillende poliklinieken. Waar ik tevens ook veel ervaring heb opgedaan. Wegens verhuizing ben ik in de gelderse vallei in Ede terecht gekomen, waar ik 3,5 jaar heb gewerkt. Maar nu werk ik met veel plezier bij dokter de Haan.

Pauline van Dreven

FUNCTIE: ASSISTENTE AANWEZIG: woensdag, donderdag, vrijdag

Mijn naam is Pauline van Dreven. 

In de zomer van 2020 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald.

Medisch Centrum Kortenoord is voor mij bekend terrein. Ik heb namelijk mijn stages voor de opleiding gevolgd bij 2 andere huisartsenpraktijken binnen het medisch centrum. 

Ik heb veel ervaring opgedaan door het werken bij verschillende praktijken.

Sinds 1 oktober 2020 werk ik 3 dagen per week in de praktijk van dokter de Haan. 

Emma Spit

FUNCTIE: Assistente in opleiding.  AANWEZIG: dinsdag, woensdag en vrijdag

Ik ben Emma, woonachtig in Arnhem, getrouwd en heb een samengesteld gezin met 4 kinderen, 2 zoons van mijzelf die het huis al uit zijn en een zoon en dochter van mijn man die om de week bij ons wonen

36 Jaar geleden ben ik begonnen met mijn opleiding als verzorgende ig bij het Zonnehuis in Beekbergen,waar ik ruim 20 jaar werkzaam ben geweest. Daarna de thuiszorg in gegaan en naast mijn baan in de thuiszorg 2 jaar noodzorg voor ouderen thuis gedaan.

Nu na 35 jaar mijn werk met veel plezier gedaan te hebben,moest ik vanwege lichamelijke ongemakken een keuze maken, hoe nu verder....

Omdat ik graag in de gezondheidszorg wilde blijven, ben ik me om aan het scholen als doktersassistente. Sinds half augustus ben ik  bij praktijk de Haan werkzaam en ook hier heb ik het erg na mijn zin..In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te bakken,of voor familie en vrienden te koken. Ook ga ik graag kamperen,varen,fietsen of wandelen.

Jantine van Roon

FUNCTIE: VERPLEEGKUNDIGE
AANWEZIG: dinsdag, woensdag en donderdag
Big registratie nr: 59030507930

Jantine werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Op dinsdagmiddag doet zij huisbezoeken.

Zij heeft haar opleiding als verpleegkundige in het VUMC gedaan in 1986 en daar gewerkt tot 1999 op de afdelingen urologie en cardiochirurgie. Vanaf januari 2015 werkt zij, na een post-HBO opleiding, als verpleegkundige PraktijkOndersteuner. Zij doet spreekuren op het gebied van chronische zorg bij hart- en vaatziekten, suikerziekte, longziekten en ouderenzorg.

Wilma Krol

FUNCTIE: VERPLEEGKUNDIGE
AANWEZIG: dinsdag
BIG registratie nr: 89063459430

 Op dinsdag werk ik in de praktijk van dokter De Haan. In de ochtend bezoek ik oudere patiënten aan huis. Samen kijken we naar wat belangrijk is voor de kwaliteit van leven en wat nodig is om zo lang mogelijk veilig en fijn thuis te kunnen blijven wonen.

Dinsdagmiddag houd ik spreekuren op het gebied van chronische zorg bij hart- en vaatziekten, suikerziekte, longziekten, ouderenzorg en stoppen met roken.
Sinds november 2018 werk ik hier met veel plezier als praktijkverpleegkundige. Graag vind ik samen met u de best passende zorg voor uw situatie.

Nicole Nieuwen Huijsen

FUNCTIE: PRAKTIJK ONDERSTEUNER GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG
AANWEZIG: donderdag en vrijdag

Mijn naam is Nicole van Nieuwenhuijsen. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en ben een echte Wageningse. In 2002 behaalde ik mijn HBO-V diploma en besloot ik te gaan werken in ziekenhuis Rijnstate op de afdeling vaatchirurgie. In 2003 ben ik overgestapt naar de GGZ. Na een aantal jaar wilde ik me gaan specialiseren en ben ik de opleiding maatschappelijke gezondheidszorg gaan doen. Na het behalen van mijn diploma ben ik als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ambulant gaan werken in Nieuwegein bij de GGZ organisatie Altrecht. In 2014 ben ik bij Pro Persona in team persoonlijkheidsstoornissen gaan werken en heb ik me kunnen ontwikkelen tot dialectisch gedragstherapeut en naast mijn werk bij team persoonlijkheidsstoornissen, ben ik deels gaan werken als praktijkondersteuner GGZ  In 2019 besloot ik helemaal de overstap naar de huisartsenpraktijk te maken en Pro Persona Ede los te laten.. Het voordeel van een praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk is dat het laagdrempelige en persoonlijke zorg is en u mij makkelijk kunt bereiken voor vragen of een extra afspraak. Ook kan u na afronden van behandeling altijd even terugkomen als u weer even een steuntje in de rug nodig heeft.

Anita

FUNCTIE: PRAKTIJK
ONDERSTEUNER GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG OUDEREN/vOLWASSENEN
AANWEZIG: maandag

Mijn naam is Anita van Ginkel. Woonachtig in Ede, getrouwd en samen hebben wij een dochter.

In 1996 heb ik mijn HBO-V diploma gehaald. Tot 2002 heb ik er bewust voor gekozen om als verpleegkundige werkzaam te zijn binnen verschillende werkvelden in de zorg. Dit ter verbreding. Zodoende heb ik o.a. gewerkt binnen verschillende ziekenhuizen, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg en de GGZ. In 2002 heb ik een volledige overstap gemaakt naar de GGZ (Pro Persona) en ben ik als verpleegkundige en later als senior verpleegkundige gaan werken op de acute opname en tevens de acute deeltijdbehandeling voor ouderen. In 2019 ben ik naast mijn werk als verpleegkundige de opleiding POH-GGZ gaan doen en is 2021 ben ik volledig overgestapt naar de huisartsenpraktijk. Hier werk ik met veel plezier. Als POH-GGZ in de huisartsenpraktijk sta ik voor laagdrempelige en persoonlijke zorg!

Ronald Vile

FUNCTIE: PRAKTIJK
ONDERSTEUNER  JEUGD
AANWEZIG: maandag

Ronald is orthopedagoog en gespecialiseerd in kinder- en jeugdproblematiek.

FUNCTIE: PRAKTIJK MANAGER