Alles over De Haan

Even kennismaken met huisartsenpraktijk De Haan

Ons team

Uw zorg, onze samenwerking! Het werken als uw huisarts is een teamaangelegenheid. Maak kennis met ons team.

Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 4 assistentes, 2 praktijkondersteuners chronische zorg en ouderenzorg en 2 praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg. Een manager en van tijd tot tijd een stagiaire assistente of ptaktijkondersteuner.

T.J. De Haan

HUISARTS 
AANWEZIG: maandag, dinsdag, woensdag( thuis)en donderdag
BIG registratie nr: 49044334001

Ton de Haan heeft zijn geneeskunde opleiding gedaan aan het AMC in Amsterdam van 1986 tot 1994. In 1999 heeft hij de huisartsopleiding van het VUMC afgerond, waarna hij in 2002 de huisartsenpraktijk van Dr. Fieren heeft overgenomen.

Na eerst 2 jaar op het terrein van Dr. Siriram in een portacabin praktijk gehouden te hebben, is hij in 2005 de samenwerking aan gegaan met Dr. van der Duin en Dr. Onderstal in de eerste HOED van Wageningen op de Geertjesweg. In maart 2012 is hij met verschillende collega's, apotheek Ten Hoopen en Fytalis verhuisd naar het Medisch Centrum Kortenoord.
Ton is een actief mountainbiker en gaat graag op zoek naar uitdagende en bijzondere fietsplekken.

M. Van der Poel

HUISARTS
AANWEZIG:
BIG registratie nr: 39023291001

Per 1-8-23 gaat huisarts van der Poel van haar welverdiende pensioen genieten. 

Jeannette

ASSISTENTE
AANWEZIG: maandag en donderdag

Jeannette  is medisch assistente geweest op endoscopie-afdeling maag-darm-en leverziekten en functie-afdeling cardiologie in twee Rotterdamse ziekenhuizen.

Vervolgens heeft zij als doktersassistente in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt, sinds 2006 werkt zij in onze praktijk.

Cindy 

ASSISTENTE
AANWEZIG: maandag en dinsdag

Ik zal me even voorstellen, ik ben Cindy,getrouwd en heb 2 kinderen.

Sinds februari 2010 werk ik als doktersassistente bij dokter de Haan.

Ik ben begonnen met werken in Gelre ziekenhuizen, locatie Het Spittaal, in Zutphen, waar ik bijna 8 jaar hebt gewerkt op verschillende poliklinieken. Waar ik tevens ook veel ervaring heb opgedaan. Wegens verhuizing ben ik in de gelderse vallei in Ede terecht gekomen, waar ik 3,5 jaar heb gewerkt. Maar nu werk ik met veel plezier bij dokter de Haan.

Pauline 

ASSISTENTE
AANWEZIG: woensdag, donderdag, vrijdag

Mijn naam is Pauline

In de zomer van 2020 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald.

Medisch Centrum Kortenoord is voor mij bekend terrein. Ik heb namelijk mijn stages voor de opleiding gevolgd bij 2 andere huisartsenpraktijken binnen het medisch centrum. 

Ik heb veel ervaring opgedaan door het werken bij verschillende praktijken.

Sinds 1 oktober 2020 werk ik 3 dagen per week in de praktijk van dokter de Haan. 

ASSISTENTE

vacature

20230719 122956

C. Suijver

HUISARTS
Aanwezig: woensdag en vrijdag
BIG-registratie nr :19913650901

Carla Suijver – Reidsma heeft haar geneeskundeopleiding gedaan aan de Radboud universiteit Nijmegen en haar huisartsenopleiding in Utrecht / Zeist. In 2015 was de huisartsenopleiding afgerond en hierna heeft ze veel in achterstandswijken in onder andere Utrecht gewerkt. Na haar verhuizing is ze meer in de regio Ede gaan werken en vanaf november 2022 werkt ze met veel plezier elke woensdag bij Huisartsenpraktijk de Haan.

Jantine 

VERPLEEGKUNDIGE
AANWEZIG: dinsdag, woensdag en donderdag
Big registratie nr: 59030507930

Jantine werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Op dinsdagmiddag doet zij huisbezoeken.

Zij heeft haar opleiding als verpleegkundige in het VUMC gedaan in 1986 en daar gewerkt tot 1999 op de afdelingen urologie en cardiochirurgie. Vanaf januari 2015 werkt zij, na een post-HBO opleiding, als verpleegkundige PraktijkOndersteuner. Zij doet spreekuren op het gebied van chronische zorg bij hart- en vaatziekten, suikerziekte, longziekten en ouderenzorg.

Wilma 

VERPLEEGKUNDIGE
AANWEZIG: dinsdag
BIG registratie nr: 89063459430

 Op dinsdag werk ik in de praktijk van dokter De Haan. In de ochtend bezoek ik oudere patiënten aan huis. Samen kijken we naar wat belangrijk is voor de kwaliteit van leven en wat nodig is om zo lang mogelijk veilig en fijn thuis te kunnen blijven wonen.

Dinsdagmiddag houd ik spreekuren op het gebied van chronische zorg bij hart- en vaatziekten, suikerziekte, longziekten, ouderenzorg en stoppen met roken.
Sinds november 2018 werk ik hier met veel plezier als praktijkverpleegkundige. Graag vind ik samen met u de best passende zorg voor uw situatie.

Anita

PRAKTIJKONDERSTEUNER GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG OUDEREN/VOLWASSENEN
AANWEZIG: maandag en vrijdag

Mijn naam is Anita. Woonachtig in Ede, getrouwd en samen hebben wij een dochter.

In 1996 heb ik mijn HBO-V diploma gehaald. Tot 2002 heb ik er bewust voor gekozen om als verpleegkundige werkzaam te zijn binnen verschillende werkvelden in de zorg. Dit ter verbreding. Zodoende heb ik o.a. gewerkt binnen verschillende ziekenhuizen, revalidatiezorg, gehandicaptenzorg en de GGZ. In 2002 heb ik een volledige overstap gemaakt naar de GGZ (Pro Persona) en ben ik als verpleegkundige en later als senior verpleegkundige gaan werken op de acute opname en tevens de acute deeltijdbehandeling voor ouderen. In 2019 ben ik naast mijn werk als verpleegkundige de opleiding POH-GGZ gaan doen en is 2021 ben ik volledig overgestapt naar de huisartsenpraktijk. Hier werk ik met veel plezier. Als POH-GGZ in de huisartsenpraktijk sta ik voor laagdrempelige en persoonlijke zorg!

Linda

PRAKTIJKONDERSTEUNER GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG KINDEREN/JEUGD
AANWEZIG: dinsdag en donderdag

Linda is orthopedagoog en gespecialiseerd in kinder- en jeugdproblematiek.

Saskia 

PRAKTIJK MANAGER

Mijn naam is Saskia Scheffers en ik ben praktijkmanager.

Mijn functie als praktijkmanager is divers en bevalt heel goed. Ik houd mij onder andere bezig met het personeelsbeleid en het bewaken van de kwaliteit omtrent de zorg.  Huisartsen en praktijkmedewerkers moeten primair hun aandacht kunnen richten op de patiënten. Daar waar kan zal ik ondersteunen en dit doe ik met plezier.