Alles over De Haan

Even kennismaken met huisartsenpraktijk De Haan

Ons team

Uw zorg, onze samenwerking! Het werken als uw huisarts is een teamaangelegenheid. Maak kennis met ons team.

T.J. De Haan

FUNCTIE: HUISARTS 
AANWEZIG: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
BIG registratie nr: 49044334001

Ton de Haan heeft zijn geneeskunde opleiding gedaan aan het AMC in Amsterdam van 1986 tot 1994. In 1999 heeft hij de huisartsopleiding van het VUMC afgerond, waarna hij in 2002 de huisartsenpraktijk van Dr. Fieren heeft overgenomen.

Na eerst 2 jaar op het terrein van Dr. Siriram in een portacabin praktijk gehouden te hebben, is hij in 2005 de samenwerking aan gegaan met Dr. van der Duin en Dr. Onderstal in de eerste HOED van Wageningen op de Geertjesweg. In maart 2012 is hij met verschillende collega's, apotheek Ten Hoopen en Fytalis verhuisd naar het Medisch Centrum Kortenoord.
Ton is een actief mountainbiker en gaat graag op zoek naar uitdagende en bijzondere fietsplekken.

M.Van der Poel

FUNCTIE: HUISARTS
AANWEZIG: vrijdag
BIG registratie nr: 39023291001

Marijke van der Poel werkt sinds 2016 als waarnemend huisarts bij onze praktijk.

Adi Wetten

FUNCTIE: ASSISTENTE AANWEZIG: donderdag

Mag ik me even voorstellen, ik ben Adi Wetten sinds januari 2007 werkzaam als de assistente van dr. T.J. de Haan op dinsdag en donderdag.

Mijn loopbaan ben ik begonnen als ziekenverzorgende in een verpleeghuis, waarna ik later de overstap heb gemaakt naar het ziekenhuis, afdeling cardiologie. Na 5 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik begonnen in de wijkverpleging. Daar heb ik heel wat jaren in gewerkt, in verschillende plaatsen en diverse wijken.

De Kruisorganisatie opende een thuiszorgwinkel, deze heb ik samen met collega's vanaf de grond opgebouwd naar wat het nu is. Toch werd het tijd voor weer een nieuwe uitdaging. Ik besloot mezelf om te scholen tot doktersassistente. Ik heb voor een andere huisarts gewerkt en ook met veel plezier op de kinderpoli in het ziekenhuis! En dan nu sinds januari 2007 werkzaam voor dr. T.J. de Haan wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds met heel veel plezier doe!

Cindy Peerenboom

FUNCTIE: ASSISTENTE AANWEZIG: maandag en dinsdag

Ik zal me even voorstellen, ik ben Cindy Peerenboom, getrouwd en we hebben 2 zoontjes.

Sinds februari 2010 werk ik als doktersassistente bij dokter de Haan. Ik werk op de maandag en dinsdag.

Ik ben begonnen met werken in Gelre ziekenhuizen, locatie Het Spittaal, in Zutphen, waar ik bijna 8 jaar hebt gewerkt op verschillende poliklinieken. Waar ik tevens ook veel ervaring heb opgedaan. Wegens verhuizing ben ik in de gelderse vallei in Ede terecht gekomen, waar ik 3,5 jaar heb gewerkt. Maar nu werk ik met veel plezier bij dokter de Haan.

Lucy van der Peet

FUNCTIE: ASSISTENTE AANWEZIG: dinsdag, woensdag en vrijdag

 Mijn naam is Lucy van der Peet. Ik ben begonnen als ziekenverzorgende en heb vooral gewerkt met dementerenden. 
In 2006 ben ik de 2-jarige opleiding voor doktersassistente gaan doen en heb ik 11,5 jaar in Doorwerth gewerkt. 
Door mijn verhuizing ben ik bij deze praktijk terecht gekomen en sinds 1 juni 2019 werkzaam. 
Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag.   

Jeannette Visser

FUNCTIE: ASSISTENTE AANWEZIG: maandag en donderdag

Jeannette Visser is medisch assistente geweest op endoscopie-afdeling maag-darm-en leverziekten en functie-afdeling cardiologie in twee Rotterdamse ziekenhuizen.

Vervolgens heeft zij als doktersassistente in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt, sinds 2006 werkt zij in onze praktijk op maandag en donderdag.

FUNCTIE: ASSISTENTE AANWEZIG: 

Jantine van Roon

FUNCTIE: VERPLEEGKUNDIGE
AANWEZIG: dinsdag, woensdag en donderdag
Big registratie nr: 59030507930

Jantine werkt op dinsdag, woensdag en donderdag. Op dinsdagmiddag doet zij huisbezoeken.

Zij heeft haar opleiding als verpleegkundige in het VUMC gedaan in 1986 en daar gewerkt tot 1999 op de afdelingen urologie en cardiochirurgie. Vanaf januari 2015 werkt zij, na een post-HBO opleiding, als verpleegkundige PraktijkOndersteuner. Zij doet spreekuren op het gebied van chronische zorg bij hart- en vaatziekten, suikerziekte, longziekten en ouderenzorg.

Wilma Krol

FUNCTIE: VERPLEEGKUNDIGE
AANWEZIG: dinsdag
BIG registratie nr: 89063459430

 Op dinsdag werk ik in de praktijk van dokter De Haan. In de ochtend bezoek ik oudere patiënten aan huis. Samen kijken we naar wat belangrijk is voor de kwaliteit van leven en wat nodig is om zo lang mogelijk veilig en fijn thuis te kunnen blijven wonen.

Dinsdagmiddag houd ik spreekuren op het gebied van chronische zorg bij hart- en vaatziekten, suikerziekte, longziekten, ouderenzorg en stoppen met roken.
Sinds november 2018 werk ik hier met veel plezier als praktijkverpleegkundige. Graag vind ik samen met u de best passende zorg voor uw situatie.

Nicole Nieuwen Huijsen

FUNCTIE: PRAKTIJK ONDERSTEUNER GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG
AANWEZIG: vrijdag

Mijn naam is Nicole van Nieuwenhuijsen. Ik ben getrouwd, heb 3 kinderen en ben een echte Wageningse. In 2002 behaalde ik mijn HBO-V diploma en besloot ik te gaan werken in ziekenhuis Rijnstate op de afdeling vaatchirurgie. In 2003 ben ik overgestapt naar de GGZ. Na een aantal jaar wilde ik me gaan specialiseren en ben ik de opleiding maatschappelijke gezondheidszorg gaan doen. Na het behalen van mijn diploma ben ik als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ambulant gaan werken in Nieuwegein bij de GGZ organisatie Altrecht. In 2014 ben ik bij Pro Persona in team persoonlijkheidsstoornissen gaan werken en heb ik me kunnen ontwikkelen tot dialectisch gedragstherapeut en naast mijn werk bij team persoonlijkheidsstoornissen, ben ik deels gaan werken als praktijkondersteuner GGZ  In 2019 besloot ik helemaal de overstap naar de huisartsenpraktijk te maken en Pro Persona Ede los te laten.. Het voordeel van een praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk is dat het laagdrempelige en persoonlijke zorg is en u mij makkelijk kunt bereiken voor vragen of een extra afspraak. Ook kan u na afronden van behandeling altijd even terugkomen als u weer even een steuntje in de rug nodig heeft.

Ans Majoor

FUNCTIE: PRAKTIJK
ONDERSTEUNER GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG OUDEREN
AANWEZIG: maandag

Ans is gespecialiseerd in problemetiek bij ouderen.

Ronald Vile

FUNCTIE: PRAKTIJK
ONDERSTEUNER  JEUGD
AANWEZIG: maandag

Ronald is orthopedagoog en gespecialiseerd in kinder- en jeugdproblematiek.

Margriet de Koning

FUNCTIE: PRAKTIJK MANAGER

   

Contactgegevens

TJ de Haan Huisartsenpraktijk
Binnenhaven 69 d 
6709PD Wageningen 

Praktijkassistente
T: 0317 413 649
M: dahaan@ezorg.nl

Verpleegkundige
T: 0317 466606                            M: pohhaan@ezorg.nl

Snelle links

 • Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede
  T: 0318-434 343
 • Huisartsenpost Gelderse Vallei
  T: 0318-200 800
 • Eerste Hulp
  Gifwijzer
  Brandwondenwijzer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.00

Voor dringende zaken tijdens avond, nacht en weekend kunt u terecht bij:

Huisartsenpost Gelderse Vallei in Ede
T: 0318-200800