Online services

Voordat u gebruik kunt maken van Uw Zorg Online heeft u een DIGID nodig. Hiervoor komt u eenmalig langs met geldige legitimatie aan de balie van onze praktijk. U krijgt dan de benodigde inloggegevens van de assistente.

Online Services 

Belangrijke informatie van uw huisartspraktijk: Maak een Uw Zorg Online account aan

Uw Zorg Online is het meest complete online platform om zelf uw zorg te regelen. Wij willen u vragen om een Uw Zorg Online account aan te maken. Dit maakt onze zorgverlening voor iedereen makkelijker en sneller.

Wat kunt u met Uw Zorg Online? U heeft toegang tot de volgende online diensten:

 Afspraak maken bij uw huisarts Maak een afspraak in onze online agenda. Zonder wachttijd en wanneer het u uitkomt.

Uw medische informatie bekijken Bekijk alles over uw gezondheid. Denk aan ziektes, medicijnen, allergieën, testresultaten en verwijzingen van uw huisarts. Bent u benieuwd naar uw ziekenhuisgegevens? Die kunt u ook bekijken.

Medicijnen bestellen Bekijk uw medicijnen online en vraag een nieuw recept aan voor de medicijnen die u vaak nodig hebt.

Vragen stellen Stel uw vraag aan uw huisarts of een andere zorgverlener. U krijgt een berichtje als u antwoord hebt. Belangrijk: als het dringend is, bel dan altijd uw huisarts of de huisartsenpost.

Zelf uw gezondheid bijhouden Houd zelf uw gezondheidsgegevens bij en deel ze met uw huisarts als jullie dat zo hebben afgesproken.

Hoe maakt u een Uw Zorg Online account aan Het is makkelijk om snel een Uw Zorg Online account te maken. Er zijn twee manieren: Via onze website. Bekijk de instructies op de website van Uw Zorg Online en in de Uw Zorg Online app. Volg de stappen 1 tot 10 om een account aan te maken.

  1. Download de Uw Zorg online app in de App Store (iOS) of Google Play (Android) op uw telefoon of tablet.
  2. Open de app. Kies zelf een code van 5 cijfers.
  3. Klik op ‘Registreren’ om een account aan te maken.
  4. U krijgt een e-mail. Daarin staat een link. Klik op die link.
  5. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in. Klik dan op ‘Aanmelden’.
  6. U krijgt een code in uw e-mail. Vul die code in en klik op ‘Inloggen’.
  7. Nu kunt u inloggen met de code van 5 cijfers die u hebt gekozen.
  8. Klik op ‘Zorgverlener toevoegen’. Zoek dan onze praktijk: huisartspraktijk de Haan.
  9. Log in met DigiD.
  10. Gefeliciteerd! U bent aan onze praktijk gekoppeld. U kunt direct gebruik maken van onze online diensten.

Veiligheid en privacy

We snappen dat het heel belangrijk voor u is dat uw medische info goed beveiligd is. Uw Zorg Online houdt zich aan strenge regels voor veiligheid en privacy. Zo weet u zeker dat uw informatie veilig is.

 Heeft u een vraag?

Heeft u een technische vraag over het gebruik van Uw Zorg Online? Bekijk dan de informatiepagina van Uw Zorg Online of neem contact op met de Uw Zorg Online helpdesk.

Heeft u een medische vraag? Dan kan Uw Zorg Online u niet helpen. U kunt hiervoor alleen bij ons terecht. 

Via de site van ZGV is het makkelijk herhaalmedicatie bij de Medisch Specialist aan te vragen. U kunt nu zelf bij uw Medisch Specialist medicatie herhalen via de site van het ziekenhuis alleen als u daar onder behandeling bent, via deze link.

Meer informatie over dossier online vindt u in dit filmpje