Afspraak maken met huisarts S.P.M. Van Dinther

Nieuws van Huisartspraktijk de Haan

Hitte en gezondheid 

Als het langere tijd heet is en de temperatuur erg hoog oploopt, kunnen ook mensen in goede gezondheid last krijgen van oververhitting of hitte uitputting. Hoe herken je klachten door hitte en wat kun je doen om ernstigere klachten te voorkomen? 
Op RIVM vindt u informatie over het voorkomen van gezondheidsproblemen door warm weer en het herkennen van klachten van oververhitting en hitteberoerte.

Ook vindt u hier de link naar de folder van die nierstichting "Soms moet u uw medicijnen even overslaan"

                                                    Zorggids Wageningen



                                                         .

Snel en eenvoudig de juiste zorgverlener in de buurt vinden? Gebruik dan Zorggids Wageningen! Zorggids Wageningen biedt een overzicht van alle zorgverleners in Wageningen. Ook vind je er alle relevante informatie en de contactgegevens per zorgverlener. Onze praktijk is hier ook te vinden.

Maak kennis met Zorggids Wageningen. Ga naar zorg.gidswageningen.nl of bekijk dit filmpje voor een eerste indruk!

 Initiatief van Schichting het Wiel
Het doel van de stichting is de zorg in Wageningen verbeteren door de zorg efficiënter, toegankelijker of betaalbaarder te maken. Dit doen wij samen met allerlei zorgprofessionals binnen de eerstelijn. Door huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en andere (para)medische professionals met elkaar te verbinden, maken wij deze betere zorg mogelijk