Afspraak maken met huisarts S.P.M. Van Dinther

POH GGZ

De praktijkondersteuner GGZ is een hulpverlener binnen de huisartsenpraktijk die gespecialiseerd is in psychische en psychiatrische klachten. U kunt onder andere bij de poh ggz terecht als u last heeft van:

Angst, depressie, stress, overspannenheid en burn-out, rouwverwerking, lichamelijk onverklaarbare klachten.

Heeft u psychische klachten? Ga ermee naar uw huisarts of bespreek het met de praktijkassistente. Vervolgens bepalen wij samen met u of de praktijkondersteuner GGZ u kan helpen en indien nodig kan hij u doorverwijzen.

De praktijkondersteuner is in dienst van uw huisarts. Een consult bij de praktijkondersteuner GGZ wordt daarom volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Het gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

U kunt een afspraak maken via de assistente op 0317 413649. Bram is bereikbaar via pohggz@huisartspraktijkdehaan.nl

POH GGZ OUDEREN

De praktijkondersteuner GGZ is een hulpverlener binnen de huisartsenpraktijk die gespecialiseerd is in psychische en psychiatrische klachten speciaal bij ouderen. U kunt onder andere bij de poh ggz  terecht als u last heeft van:

Angst, depressie, stress, overspannenheid en burn-out, rouwverwerking, lichamelijk onverklaarbare klachten of eenzaamheid.

Heeft u psychische klachten? Ga ermee naar uw huisarts of bespreek het met de praktijkassistente. Vervolgens bepalen wij samen met u of de praktijkondersteuner GGZ u kan helpen en indien nodig kan zij u doorverwijzen.

Deze praktijkondersteuner is in dienst van uw huisarts. Een consult bij de praktijkondersteuner GGZ wordt daarom volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. Het gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

U kunt een afspraak maken via de assistente op 0317 413649. Bram is bereikbaar via pohggz@huisartspraktijkdehaan.nl

POH JEUGD

Soms komt een ouder/verzorger of jongere voor vragen te staan, waarbij hulp of advies van een professional nodig is. In de huisartsenpraktijk kan de praktijkondersteuner ondersteuning bieden bij vragen rondom de ontwikkeling en opvoeding van een kind. Ook bied hij ondersteuning aan jongeren in moeilijke situaties. Denk hierbij aan:

- Zorgen over de ontwikkeling van het kind
- Zorgen over het gedrag (bijvoorbeeld: druk, stil)
- Prikkelbaarheid/boosheid
- Angstige, nerveuze gevoelens of somberheid
- Dwangklachten
- Problemen bij moeilijke situaties (scheiding, verlies, pesten, schoolverzuim)
- Hoofdpijn, buikpijn, moeheid etc. zonder aanwijsbare medische oorzaak.

U kunt een afspraak maken via de assistente op 0317 413649.